2023-06-13 | Nyhet

Edeco växer - välkommen ombord.

Vi söker Teknisk säljare

EDECO TOOL är en av Skandinaviens ledande leverantörer av verktyg för skärande bearbetning. Vi erbjuder flexibla, kundanpassade verktygslösningar inom produktområdena skärande verktyg, hållande verktyg, uppspänningsteknik, kapning och mätteknik. Vår marknad finns inom stål, fordons- och verkstadsindustrin men också inom medicinteknik, telekom, energi och aerospace.

Vi är en välrenommerad aktör med stark marknadsposition i både Sverige och Danmark. Trots stark tillväxt är vi noga med att bevara vår småföretagaratmosfär för att ge varje medarbetare möjligheter att påverka sin vardag. Sedan 1998 är vi en del av den välkända industrikoncernen Indutrade.

VÅR VERKSAMHET växer snabbt vilket gör det nödvändigt att förstärka organisationen med en ny teknisk säljare. Vi söker en säljande tekniker med erfarenhet från branschen som tillsammans med kompetenta kollegor kan presentera våra kvalitetsprodukter och skapa långvariga relationer med både befintliga och nya kunder.

DU SOM SÖKER är en driven, självgående lagspelare med starkt teknikintresse och erfarenhet som teknisk säljare. Du har lätt att läsa av kundens behov och har kompetens kring beredning och produktionsekonomiska beräkningar. Arbetet innebär täta kontakter med utländska leverantörer vilket gör goda kunskaper i engelska till ett krav.

Dina kunder finns över ett stort geografiskt område vilket gör vana och lust att resa till en merit. Att finna rätt person är för oss viktigare än var du bor.

DIN ANSÖKAN, som innehåller CV och ditt personliga brev, mailas till anders.hoogh@edeco.se.

För ytterligare information, kontakta vår VD Anders Höögh på telefon 054-55 80 01 eller via mail anders.hoogh@edeco.dk. anders.hoogh@edeco.se.