Jobba hos oss

Välkommen till ett starkt och vinnande lag

För oss på Edeco är personalen tveklöst vår viktigaste resurs. Kompetensen och erfarenheten hos de anställda är det som i vår värld skiljer en bra leverantör från en sämre. För att möta nuvarande och kommande rekryteringsbehov är vi därför ständigt öppna för kontakter med kunniga tekniker inom relevanta branscher som söker nya utmaningar. Välkommen med din intresseanmälan.

Kort om företaget

Edeco är en av Skandinaviens ledande leverantörer av verktyg för skärande bearbetning. I över 40 år har vi erbjudit flexibla, kundanpassade verktygslösningar för kunder med höga krav på prestanda, precision och bearbetningsekonomi. Vår marknad finns inom stål, fordons- och verkstadsindustri men också inom medicinteknik, telekom, energi och aerospace.

Vi är en välrenommerad aktör med stark marknadsposition i både Sverige och Danmark. Med god lönsamhet når vi under 2023 en omsättning motsvarande nära 100 miljoner. Stabil ekonomi ger kontinuitet och trygghet för våra medarbetare. Hållbarhet är ett nyckelord som påverkar och lägger grunden för hela vår verksamhet.

Sedan 1998 är vi en del av den välkända börsnoterade industrikoncernen Indutrade, en internationell storkoncern med över 200 företag som utvecklar, producerar och säljer produkter med högt teknikinnehåll.

Att arbeta på Edeco

Trots stark tillväxt är vi på Edeco noga med att bevara vår småföretagaratmosfär. Arbetsmiljön och ”lagandan” är viktig för att du som anställd ska tycka om att gå till jobbet. Vi värnar om personalen både i och utanför arbetet och gör allt vi kan för att skapa en hjärtlig och familjär stämning på våra arbetsplatser. God hälsa stimuleras genom generösa friskvårdsbidrag.

En bärande filosofi är frihet under eget ansvar. Vi uppmuntrar till egna initiativ och erbjuder, i ett öppet arbetsklimat med högt i tak, möjligheter att framföra önskemål som påverkar den egna arbetssituationen. Personligt utveckling prioriteras och varje medarbetare erbjuds kontinuerligt möjligheter till vidareutbildning.

Att arbeta på Edeco innebär också ett stort inslag av internationella kontakter. Kunderna finns i Sverige och Danmark men våra leverantörer och partners finns över hela världen.

Sedan

1984

Sverige
Danmark

16+

Anställda

Mattias Bard

Produktchef | Fräsning

’’Det omöjliga löser vi medans ni väntar, mirakel tar något längre tid.’’

Hur länge har du arbetat på Edeco?
Jag började min tjänst på Edeco första februari 2005, så det blir snart 19 år.

Största utmaningen med ditt arbete?
Att lösa applikationer som ses som omöjliga. Ex om någon ska bearbeta ett svårbearbetat material och har bekymmer finner vi nästan alltid lösningen tillsammans.

Lediga tjänster

Teknisk säljare

Är du en driven, självgående lagspelare med starkt teknikintresse och erfarenhet som teknisk säljare?

Har du lätt att läsa av kunders behov och kompetens kring beredning och produktionsekonomiska beräkningar?

Läs mer och ansök

Spontanansökan

Finner du inga platsannonser eller arbetsuppgifter som passar dig just nu så kan du göra en intresseanmälan.

Ansök

Susanne Örtgård

Ekonomi

Tre beskrivande ord om Edeco?
Engagemang, kompetens och lagarbete.

Det bästa med ditt arbete?
Jag måste behärska många områden inom ekonomyrket vilket är utvecklande & lärorikt, ingen dag blir den andra lik.

200+

dotterbolag

27 mdkr

Indutrade omsättning 2022

9000

anställda