Jobba hos oss

Här ser du de tjänster som för närvarande finns tillgängliga, följ oss även på Linkedin där vi lägger upp lediga tjänster.

---

EDECO VÄXER - VÄLKOMMEN OMBORD.

Vi söker Teknisk säljare

EDECO TOOL är en av Skandinaviens ledande leverantörer av verktyg för skärande bearbetning. Vi erbjuder flexibla, kundanpassade verktygslösningar inom produktområdena skärande verktyg, hållande verktyg, uppspänningsteknik, kapning och mätteknik. Vår marknad finns inom stål, fordons- och verkstadsindustrin men också inom medicinteknik, telekom, energi och aerospace.

Läs mer och ansök här »

---Välkommen till Edeco Tool AB

Edeco är en av Skandinaviens ledande leverantörer av högkvalitativa verktyg för skärande bearbetning. Vi erbjuder flexibla, kundanpassade verktygslösningar för kunder med höga krav på prestanda, precision och bearbetningsekonomi. Vår marknad finns inom Stål, Fordons- och Verkstadsindustri, Medicinteknik, Telekom, Energi och Aerospace.

Våra rötter är djupa. Den resa som inleddes 1984 har med starkt entreprenörskap landat i en etablerad, välrenommerad industrileverantör med starkt fäste i både Sverige och Danmark.

1998 förvärvades verksamheten av börsnoterade Indutrade – en internationell storkoncern med över 200 företag som utvecklar, producerar och säljer produkter med högt teknikinnehåll. Koncernen omsatte 2022 ca 27 md SEK.

Våra miljö- och hållbarhetsmål är högt satta och vi har nyligen blivit granskade av ECOVADIS vilket resulterat i en stark Silvermedalj.

Finner du inga platsannonser eller arbetsuppgifter som passar dig så kan du göra en spontanansökan och skicka till hr@edeco.se